Indicators on بیماری سلیاک دهم You Should Know
Indicators on بیماری سلیاک دهم You Should Know
Blog Article
سلیاک در هر سنی میتواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.
● غذاهای حاوی گلوتن می توانند منابع مهم ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فیبر، آهن و کلسیم باشند.
زمانی که پرزهای روده دچار آسیب می شوند، بدن کودک در جذب مواد غذایی دچار مشکل می شود. عدم جذب مواد غذایی می تواند بر روند رشد کودک تأثیر بگذارد و او را دچار سوء تغذیه کند.
مدفوع ها نباید به صورت گلوله های کوچک بیرون بیایند بلکه باید چند اینچ طول داشته باشد و دفع آن راحت و آسان باشد.
همچنین وجود باکتری معده و روده و عفونت های گوارشی میتواند باعث پیشرفت این بیماری شود.
سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی میشوند.
برای نمونه، برخی از نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک، معده متورمی دارند و شکم آنها به مراتب بزرگتر از شکم فربه و طبیعی یک کودک سالم است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
● گلوتن به طور طبیعی در گندم، کندم سیاه و جو وجود دارد. اکثر غلات و ماکارونی و همچنین بسیاری از غذاهای فرآوری شده حاوی گلوتن هستند.
تمرکز کن و بگو جای علامت سوال چه عددی است؟
همچنین این امکان وجود دارد که سوء جذب دیگر دلیل مدفوع شناور باشد. در این صورت، سایر ناهنجاریهایی که قبلاً ذکر شد، مانند یبوست خفیف نیز ممکن است وجود داشته باشد.
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
کاهش وزن ژیاردیازیس با آزمایش نمونه مدفوع تشخیص داده می شود. برخی از افراد نیاز به درمان ندارند، اما برای آن دسته از افراد مبتلا که درمان مورد نیاز است، بیشتر آنتی بیوتیک تجویز می شود. ژیاردیازیس معمولا چندین هفته طول می کشد تا درمان شود.
سلیاک یک چگونه بیماری سلیاک را تشخیص دهیم بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.